NK update

De Valkenklasse organiseert jaarlijks een Nederlands Kampioenschap Valk. Het NK wordt afwisselend in het noorden of in het westen van het land georganiseerd. 
 

Gelukkig hebben we een nieuwe datum voor ons NK in september. We organiseren het NK op het Alkmaardermeer het tweede weekend van september, 11, 12 en 13. We moeten er wel op voorhand bij vermelden dat er vanwege de heersende beperkingen een aantal voorwaarden van kracht is. Dit betreft het beperken van de omvang van de groep. Een belangrijke voorwaarde die we graag tijdig onder de aandacht brengen is de oproep aan toeschouwers en belangstellende familieleden om niet te komen. Teleurstellend en ongezellig maar voor de organisatie wel essentieel.

Daarnaast moeten jullie weten dat we het veld op de wal zullen gaan splitsen over twee locaties. De helft van de deelnemers zal welkom zijn in de haven van de WSV, de andere helft in de haven van Laamens. Ook ongezellig, maar het is helaas niet anders. Dat heeft natuurlijk ook gevolgen voor zaken als palaver, mededelingen en prijsuitreiking. Hoe we dat allemaal gaan organiseren zodat het voor iedereen goed is gaan we de komende periode uitwerken.

De inschrijving zal zo snel als dat kan worden geopend via de website.
Namens het bestuur

Sipko

 

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)