Rogier en Agnes winnen Voorkaag

Voorkaag 2018

Het ideale weer voor een zeilevenement? Graag wat wind, niet al te veel. En zonnig natuurlijk, lekker warm. En ook op de plas liefst niet al te druk met sloepen en andere drijvend materiel…

Laten dat nou nét de omstandigheden zijn geweest waaronder we de voorkaag 2018 mochten verzeilen…. We waren met een mooi wedstrijdveld dat gedurende het weekend nog een beetje groeide en gezellig was het ook op het terrein onder de starttoren. Er stonden vier wedstrijden op het programma waarvan uiteindelijk drie gefinished zijn. De laatste wedstrijd werd afgeblazen omdat het een treurige drijfpartij was geworden.

Er was dit weekend één constante en dat was de rode Valk van Agnes en Rogier fier aan kop van het veld. Zij gingen er dan ook meer dan terecht met de eerste prijs vandoor. Tweede in dit stellen-klassement werden Yvonne en Jacques van Schie. Eervolle vermelding voor de 807 die, weliswaar alleen startend op zondag, verontrustend hard blijkt te gaan. Daar gaan we de komende Jaren zeker meer van horen….

Graag weer tot volgend jaar

Floor en Sipko

 

a461be48 68ee 4665 9bc0 32e551ee2866 1

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)