Jubileum schrijvers gezocht!

Jubileum schrijvers gezocht!

Schrijvers gezocht voor het jubileumboek!

In 2014 viert de Valk zijn 75 jarig bestaan. Een aantal enthousiastelingen zijn al bezig voorbereidingen te treffen voor een jubileumboek en een concept indeling is voor ogen. Daarbij willen we niet een aanvulling maken op het vorige boek, maar zullen we ook de periodes vanaf 1939 in verschillende periodes op het gebied van geschiedenis willen beschrijven. Niet opnieuw beschrijven, maar additionele verhalen en correcties ten aanzien van de al bestaande teksten uit het jubileumboek 50 jaar Valk. Ook denken we daarbij aan items als ‘prominente Valkenzeilers’ bij elke periode.

Daarnaast willen we een boek maken met veel beeldmateriaal (foto’s/video’s), waarbij we rekening willen houden met de mogelijkheden op het gebied van multimedia (denk bijvoorbeeld aan de videobestanden). Uw bijdrage is zeer welkom, het beschikbare beeldmateriaal met name uit de jaren 70 en 80 is nogal schaars.

Op dit moment zijn wij ook nog op zoek naar tekstschrijvers voor de delen geschiedenis en prominente Valkenzeilers. Het gaat dan om de volgende drie periodes:
(1) 1939 – 1945, (2) 1946 – 1965, (3) 1966 – 1980.
Het is de bedoeling dat wij ongeveer medio 2013 de concepten klaar hebben, dus hoe eerder we kunnen beginnen hoe beter. En zonder schrijvers geen boek!

Dus meld u aan!
U kunt daarvoor contact opnemen met Menno Huisman (0223 – 724184, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of voor beeldmateriaal met Gert-Jan de Roo (06-53443020 , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Namens de jubileumcommissie,
Menno Huisman

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)