Gouwe Ouwe 5 & 6 mei - JP

Een klassieker voor klassieke zeilboten
Op zaterdag 5 en zondag 6 mei word alweer de 37ste editie van de Gouwe Ouwe gehouden voor de volgende wedstrijdklassen: Regenboog, 16m2, Valk, Sharpie, Olympiajol, Vrijheid, Spanker en Twaalfvoetsjol. Ruim een kwart eeuw wedstrijdzeilen 'op Kralingen'. Dat is historie in zijn puurste vorm. En toekomst. Want we zijn in onze modern-klassieke plassenjagers op dit intieme wedstrijdwater nog lang niet uitgezeild.

Een gezellig walprogramma met levende muziek en lekker eten en drinken tegen sympathieke prijzen en dit jaar vooralsnog een verrassing op het traditionele Captainsdinner op de Zaterdagavond (Hint: wanneer u een hele kip doormidden hakt, dan heeft u een ..... kip). En daar hoort U natuurlijk bij. Het fantastische uitzicht op de start- en finishlijn maken het volgen van de wedstrijd tot een waarlijk feest.
Belangstellenden weten dan ook de weg naar de WSVR gemakkelijk te vinden en nieuwkomers mogen zich van harte uitgenodigd voelen.

Namens de Gouwe Ouwe commissie,
Casper van Drunen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 5 mei 2018 is de eerste start om 11:00
Zondag 6 mei 2018 is de eerste start om 10:00
 
Mocht u echter dit jaar onverhoopt andere plannen hebben zet dan vast 4 en 5 mei 2019 in uw agenda! Zodat u in 2019 wel van de partij kan zijn.

Inschrijven kan via: http://wsvr.nl/gouweouwe/

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)