Hamerstukken van de TVE en ALV

IMG 20180317 WA0006 320Op 17 maart werd de jaarlijkse algemene ledenvergadering gerhouden. Dit jaar werd gekozen voor een locatie in het noorden, de Kajuit in Sneek. Lang niet alle leden waren aanwezig, dus bij deze geven we graag een overzicht van de belangrijkste hamerstukken van de ALV.

De middag begon met een technische vergadering onder leiding van het watersportverbond om nogmaals te beslissen over de nieuwe regels omtrent het bootgewicht. Uiteindelijk is besloten om te gaan voor een minimum rompgewicht van 220 kg en minimum bootgewicht (=zeilklaar excl roer) van 450 kg met maximale compensatie van 20 kg bij ondergewicht.

Vervolgens werd tijdens de vergadering het afgelopen zeilseizoen 2017 geëvalueerd. Met name het NK kwam aan bod waarbij, mede op initiatief van Piet van der Zwaag, een aantal verbeterpunten voor het komende jaar zijn geformuleerd. Tevens is er behoefte aan nieuwe klassecontroleurs. Hiervoor is een cursus door het watersportverbond, mocht je interesse hebben, geef je dan op bij Fred Schaaf (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

20180317 174247 320

 IMG 20180317 WA0016 320

 

 

 

 

 

 

 

Als laatste werd er bestuurlijk afscheid genomen van Mark van Leeuwen en Gert Jan de Roo; verwelkomd werden:

- nieuw erelid: Henry van Haagen

- nieuwe secretaris: Henk-Jan Moné

- nieuwe commissaris toerzeilen: Margot Knegtering-Breuning

- nieuwe voorzitter: Sipko Visser

- nieuwe talenten: Auke Schaap en Erik van Berkel

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)