Hiswa 2018

Hiswa 2018

Hiswa 2018

Het zit er weer op, de 835 en de 300 zijn weer terug in Friesland en wij kunnen denk ik weer terug kijken op een geslaagde Hiswa. De VAKO stand trok aardig wat belangstelling , wij hadden ook het gevoel dat er dit jaar weer wat meer bezoekers waren vergeleken met voorgaande jaren.

Dit klopte ook wel met de cijfers die de Hiswa organisatie naar buiten vracht: een toename van 7% van het aan tal bezoekers.

Natuurlijk waren er weer de bekende gesprekken met mensen die jaren geleden Valk hebben gezeild, altijd goed voor het blijven bevestigen dat de Valk nog steeds een zeer actieve klasse is. Maar er waren ook de nodige contacten met mensen die belangstelling voor de klasse hebben en die graag mee willen doen aan de bemannings/opstapdag(en)

Voor deze groep gaan wij in de loop van het seizoen weer het een en ander organiseren.

Zaterdagmiddag was er nog een rustige, maar gezellige borrel op de VAKO stand.

Zonder een heel stel enthousiaste Valkzeilers die de stand bemand hebben was dit uiteraard niet mogelijk geweest. Mensen bedankt, maar bovenal een hartelijk bedankt voor Roelof Wester en zij team die alle logistiek rond de 835 en de 300 voor hun rekening hebben genomen!

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)