Nieuwsbrief april 2021

 

Geacht VAKO lid,

 Door de corona-lockdown staat onze evenementenkalender helaas nog steeds onder zware druk. Vergunningen voor de evenementen worden door de overheid nu niet verstrekt en daar hebben wij en de watersportverenigingen allemaal last van. Voor de komende maanden is het dan ook mijn verwachting dat we nog niet veel activiteiten zullen kunnen organiseren, hoe graag we dat ook willen.

 Er gebeurt de komende maanden dus teleurstellend weinig maar er gebeurt gelukkig wel iets….

 Training PEAN

 Op zondag 18 april wordt op de Ee een trainingsdag georganiseerd op zeilschool Pean in Nes (Fr). i.v.m. corona is het maximale aantal boten bepaald op 10. Aanmelden kan door een appje te sturen naar Maartje Hoogkamp (06 55807291) met daarin de naam en telefoonnummer van de stuurman, naam en telefoonnummer van je bemanning, je bootnummer en de voorkeurstijd van kranen.

 Woensdagavond en zondagmiddag trainingen Kaag

Op de Kaag worden trainingen verzorgd op de zondagmiddagen en woensdagavonden. Vanaf 18 april beginnen de zondagmiddag trainingen, aanvang 12.00 uur. Vanaf 21 april woensdagavonden trainingen, starttijd: 19:15. Stuurman óf bemanning moet lid zijn van de Kaag. Inschrijven via www.kwvdekaag.nl

NK sprint op 5 en 6 juni

 We werken vol goede moed in samenwerking met de watersportvereniging aan de voorbereiding van het NK sprint op 5 en 6 juni in Langweer. Of dit evenement doorgang zal vinden durf ik op dit moment niet te voorspellen maar ik hou de moed er in. Alles hangt af van het verkrijgen van een evenementenvergunning dus we gaan het zien….

 Fotowedstrijd

 Maak je dit voorjaar en zomer een mooie foto van je eigen valk ,

 stuur deze dan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De foto komt in het Valkennieuws. Einddatum half september.

Er zijn 3 prijzen te winnen ! 

 
Namens het bestuur

 Sipko Visser

 

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)