Snertwedstrijden Sneek geen Valk

Snertwedstrijden Sneek geen Valk

In verband met een tekort aan Valken op dit evenement in 2011,
zijn er geen uitslagen te publiceren.

Na het succes van vorig jaar staat ook dit jaar de Snertwedstrijden op het Sneekermeer op het programma.

Eerste start: Zaterdag 22 oktober 11.00 uur
Er zijn voor iedere klasse 4 wedstrijden geprogrammeerd

Inschrijven bij voorkeur via de website van de KWS. Uw inschrijving moet voor de sluitingsdatum van de inschrijvingen ontvangen zijn door het wedstrijdsecretariaat: KWS, Postbus 450, 8600 AL  Sneek.

Voor betalingen en inschrijvingen welke na die datum binnenkomen wordt het inschrijfgeld verhoogd met € 6,00 administratiekosten of kunnen worden geweigerd bij onvoldoende deelnemers in de klasse. De inschrijving is definitief na ontvangst van de machtiging.

Programma's, routekaarten en wedstrijdbepalingen zijn op 22 oktober 2011 vanaf 08.30 uur verkrijgbaar bij het Wedstrijdcentrum van de KWS op het Kolmeersland.

Kraanfaciliteiten: Dhr. T. Postma  (06-18125015)

De KWS heeft de beschikking over een eigen kraan en trailerhelling nabij het Sneekermeer. Deelnemers aan door de KWS georganiseerde evenementen kunnen na telefonische afspraak met dhr. T. Postma (06-18125015), de dag voorafgaande aan het evenement van  18.30-20.30 uur de boot te water laten.

Natuurlijk ook op de eerste dag van het evenement van 08.30-11.00  uur en na afloop van het evenement gebruik maken van de kraanfaciliteiten. Het gebruik van de trailerhelling is gratis.

De inrit voor de  kraan en trailerhelling is  tegenover de afslag van de weg  naar het pontje van het Starteiland. Op het parkeerterrein is tevens gelegenheid om boottrailers te stallen. Het kranen kost € 12,50.

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)