844 overwint in Kralingen

844 overwint in Kralingen

Om 11.00 uur werdt er op zaterdag bij een matig (natuurlijk draaiend) windje gestart voor een mooie serie van zes wedstrijden. De regen was lastig maar niet zoveel dat er echt hinder van werd ondervonden. Drie wedstrijdjes achter elkaar waarna in het altijd gezellige clubgebouw bij het knapperende haardvuurtje genoten kon worden van een kop heerlijke rotterdamse erwtensoep.
In de middag wederom drie wedstrijden met een aantrekkende wind en een lekker zonnetje erbij.
Na afloop kon de inwendige mens weer worden versterkt met een overheerlijke lasagna.
Natuurlijk was het naar goed oud rotterdams gebruik nog lang gezellig op de WSVR.

De start van de eerste zondag wedsrijd was met een uur vervroegd. Dat dit een uitstekende beslissing was bleek aan het einde van de serie. Nu werden er onder schitterende weersomstandigheden vier wedstrijdjes gevaren en kwam de regen pas na de wedstrijdjes met bakken uit de hemel. De strijd om de eerste plaats in het eindklassement leek te gaan tussen de 545 en de 844. Beide hadden op de zaterdag twee wedstrijden gewonnen en op de zondag pakten ze in race zeven en acht ieder een eerste plekje erbij dus het leek spannend te worden voor het eindklassement. Uiteindelijk trok team Schaaf van der Spek aan het langste eind en wonnen zij ondanks de twee protesten met vijf punten voorsprong de serie. De 545 en 76 werden met een gelijk punten aantal twee en drie.

Organisatie, wedstrijdcomitee en vrijwilligers van de WSVR dank voor jullie inzet en het mogelijk maken van dit schitterende weekend.

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)