Maak kennis met wedstrijdzeilen!

Maak kennis met wedstrijdzeilen!

Op zaterdag 7 juli organiseert Hoora in samenwerking met de Valkenklasse een dag welke in het teken staat van: “Kennismaken met wedstrijdzeilen”
Verdeeld over de dag zul je kennis maken met de drie facetten van het wedstrijdzeilen. Zo komen de theorieën achter het zeilen, de startprocedure, de wedstrijdbaan, regels en tactiek aan de orde. Na de verzorgde lunch zullen we deze theorie in de praktijk brengen door de boten op te tuigen, waarbij we kijken naar zeiltrim en gaan we het water op om een aantal wedstrijdjes te varen, waarbij er een ervaren coach bij je in stapt!. We sluiten deze dag af zoals dat hoort bij het zeilen met de prijsuitreiking, een gezellige borrel en voor wie wil een barbecue!
Wil je graag meedoen? Grijp dan deze kans om eens te proeven aan wat wedstrijdzeilen nu eigenlijk inhoud.
Een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende.
Vermeld hierin je naam, telefoonnummer, met hoeveel personen je komt en of jullie blijven eten.
Om de kosten te kunnen dekken vragen wij een bijdrage van €27,50 pp voor de zeilactiviteiten (incl lunch en borrel) en €15,- voor de barbecue.
Voor het volledige programma kan je kijken op de website van hoora verhuur

Wij hopen je te zien in Heeg.

(Mocht je als ervaren valkenzeiler een bijdrage aan deze dag willen leveren door te helpen als "coach" dan horen wij dat graag via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Comments (1)

 • Henry van Haagen

  Henry van Haagen

  20 juni 2012 at 19:41 | #

  Prima initiatief.
  Reacties, ervaringen van aspirant wedstrijdzeilers, kort of lang, worden gebundeld en gepubliceerd in het valkennieuws.
  Hartelijke groet
  Henry van Haagen
  Redacteur

  reply

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)