75 jaar Valk:Bootholland én Hiswa

75 jaar Valk:Bootholland én Hiswa

Bezoek Boot-Holland digitaal!

In het kader van het 75 jarig bestaan van de Valk pakken we in 2014 ook uit op de watersportbeurzen Boot-Holland van 7 tot en met 12 februari in het WTC Leeuwarden en de Hiswa bootshow van 5 tot en met 10 maart in de Rai Amsterdam!

Op deze beurzen zullen we dit jaar extra de ruimte nemen om de historie, het heden en de bruisende toekomst van de Valkenklasse onder de aandacht te brengen van het publiek! Zo wordt er één van de nieuwste boten uit de vloot tentoongesteld én wordt laatst gebouwde Bruynzeel Valk, bouwnummer 250 uit 1941 momenteel door een enthousiaste ploeg in perfecte maar volledig originele staat te gebracht voor deze shows!..

Natuurlijk kunnen wij dit alles niet organiseren zonder inzet van onze leden, daarom vragen wij jullie nu vast een plekje in de agenda te reserveren voor de standbemanning op één van de bovenste beursdagen en dit door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(in 2014 vieren we het 75 jarig jubileum van de valk, welke in 1939 door de firma Bruynzeel en Ricus vd Stadt geintroduceerd is)

Gerelateerde artikelen

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)