Perfecte Kaag BBQ

Perfecte Kaag BBQ

Na de families Bakker, Van Asselt en Van der Velden heeft nu de familie Bormans de BBQ handschoen opgepakt om de KAAG BBQ te organiseren.

Op de Stokroos in Leiden was het, na een lange dag van bakken in de zon op de valken, op het schaduw-terras  van Richard, Monique en Liselotte met een welkom koel windje goed toeven. De kok van de "Twee Wilgen" uit Kaag Dorp en de culinaire kwaliteiten van met name Liselotte stonden garant voor een avond smikkelen van een heuse 5-gangen BBQ en vanwege de hitte natuurlijk ook drinken.

Naast natuurlijk de zeilende deelnemers aan de Kaagweek had een grote groep niet zeilende Valkeniers de moeite genomen naar Leiden af te reizen. Een 50-tal deelnemers was het resultaat. Ook de burgemeester van Kaag en Braassem met haar echtgenoot liet zich deze gelegenheid met echte zeilers niet ontnemen en was ook van de partij. Tot ver na zonsondergang was het echt genieten.

De BBQ traditie op de Kaag staat nu definitief op de kaart. Hij lijkt uit te groeien tot een echte regio-avond. Volgend jaar zullen we worden verrast door Agnes en Rogier. Voor het organiseren van 2016 worden de gevechten inmiddels al gevoerd.

Richard, Monique en Liselotte: Bedankt voor de perfecte avond.

 

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)