Opstapdag Kleine Sneekweek

Opstapdag Kleine Sneekweek

Opstapdag Valkenklasse 29 mei 2014, Kleine Sneekweek

In het kader van ons jubileumjaar organiseren we meerdere activiteiten. Een daarvan is de opstapdag voor jeugdzeilers uit de Flits, Vaurien en Schakel. Deze opstapdag vindt plaats op donderdag 29 mei na afloop van de eerste wedstrijd. Het streven is om rond 15.45 uur te beginnen. We verzamelen in de buurt van de Roerkoning, de exacte locatie hangt af van de wind. De bedoeling is dat je meerdere zeilers aan boord neemt en daarmee gaat varen en ze kennis laat maken met ons prachtige schip. De kinderen willen graag in de trapeze staan en spinnakeren. Er zullen een aantal boeien worden uitgelegd (of we maken gebruik van de bestaande boeien) en als de omstandigheden het toelaten, zal er een wedstrijdje gevaren worden. Na afloop staan er hapjes en wat drinken klaar op de wal.
We rekenen op jullie deelname aan deze activiteit. Op dit moment zijn er nog niet heel veel 
Valken in geschreven voor de Kleine Sneekweek. We hopen in ons jubileum jaar daar toch wel met minstens 20 Valken aan de start te verschijnen.

Voor de communicatie is het handig dat je per email aanmeld bij ondergetekende zodat op de dag zelf de laatste informatie gemaild of ge-sms’t kan worden.

Vriendelijke groet,

Jacqueline Poiesz (Namens de jubileumcommissie)

jempoiesz(at)gmail.com

 

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)