Start Talentenseizoen 2014

Start Talentenseizoen 2014

Wat een mooie start van het seizoen! Het begon met het Talentenjacht naar de HISWA brengen. Toch wel spannend zo de eerste keer achter de auto, maar het is allemaal gelukt. Die zaterdag op de HISWA kregen wij de helmstok officieel overhandigd van Hette en Eric. Helaas kon dit niet op de ALV gebeuren, omdat wij daar beide niet bij aanwezig konden zijn. Het lustrumdiner die avond was een leuke manier om alvast veel mensen te leren kennen.
Het weekend daarna heeft Karel samen met Fred, Eric en Peter het lijnenspel van het Talentenjacht een opknapbeurt gegeven. Mooie resultaten zoals nieuwe hangbanden, fokkeval spanner en halstalie. Dat weekend was ik nog heerlijk op wintersport (net als Madelien) en heeft Karel dus het eerste dagje getraind met Rutger op de Kralingse plas. Ze werden vergezeld door Fred en Klaas in de 844.
Het weekend daarna was het eindelijk zover. Samen een dagje in het Talentenjacht op de Kralingse plas! Even wennen aan de boot voor mij, maar heerlijk gezeild. Dit weekend begon met een borrel van het Valkennest op vrijdagavond. Zaterdag en zondag hebben we lekker gezeild op de Braassem. Zondag wederom samen met Fred en dit keer Hero, een goed voorbeeld en leuk om met twee valken op het water te zijn. Helaas zakte de wind wel helemaal in gedurende de dag. Zondagavond hebben we het Talentenjacht weer opgeborgen tussen deandere boten en caravans in onze stalling in Rotterdam. Het wordt al bijna een standard weekendritme. We hebben ons ingeschreven voor de eerste wedstrijd: de Paashaas op de Reeuwijkse plassen. Wij zijn er (bijna) klaar voor. Met net zo mooi weer als de afgelopen weekenden belooft het een mooie start van het seizoen te worden! Tot dan! Karel & Malou

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)