Valk 806 gestolen en weer terug!!

Goed nieuws. De eigenaar kan de Valk weer ophalen bij de politie in Utrecht. Hij werd op internet te koop aangeboden. Met hulp van ESMA expertise, Kersten experts en de sociale media kon de boot vrij snel gelokaliseerd worden. De publicatie op de Valken site heeft er mede voor gezorgd dat de advertentie van de "verkoper" snel herkend werd door diverse zeilers. Namens de eigenaar VAN HARTE BEDANKT!!

Valk 806 "Klaas de Witte" is met trailer en al gestolen uit Reeuwijk bij Jachtbouw aan de Leeghwaterstraat in Reeuwijk. Trailer stond op slot.


Gegevens boot:
Houten Valk, bouwjaar 1986, zeilnummer 806 (ook in de zeilen aangebracht)
Gebouwd in Leimuiden , Bakker? Plaatje zit op de rand van achterdek in de kuip onder het roer.
Kleur: wit met blauwe biezen boven de kim en onder het dek.
Naam: in het midden "Klaas de Witte"
Zeilen: Hagoort (niet al te nieuw), liggen in de boot en fok is nog ingerold (rolfok), oranje spi met scheurtje is ook aangeslagen en zit in een oranje Gamma emmer met een sticker van de Draken klasse erop. Boot is niet bijzonder ingericht, maar wel nieuwe automatische Harken overloop, en hier daar nog een paar vernieuwingen.

Boot is in 2011 door Peter Schouten in de epoxy gezet (buitenkant tot aan dekrand) en ziet er (nog steeds) strak uit. De zeilende foto's zijn met Pinksteren gemaakt in Reeuwijk.
Trailer: lichte (auto trailer), geen reservewiel, er was geen kentekenplaat of verlichting aangebracht op de trailer (ook geen snoer) Bijzonder kenmerken: 1. een van de wielen heeft een BMW plaatje op de as (logo van de BMW letters). 2. Bij de dissel is een stalen
> verlieskabel met sluiting waarvan het aansluitingsplaatje op de trailer krom is.

Eigenaar: Bert Welkers, Gouda

tel: 0654902851

e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P1010503

 

P1010501

Klaas de Witte1

Klaas de Witte3

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)