Kampioenschappen 2017

Kampioenschappen 2017

Ook dag 3 start met windstilte

Helaas ging ook deze dag om 9.00 uur de uitstel er weer in. Wederom voor in ieder geval een uur. Het wachten kan weer beginnen. De verwachting is dat er toch nog gestart kan worden. Uiterlijke start tijd vandaag is 15.00 uur.

Veel windshifts op tweede dag NK

Gelukkig werd er op vrijdag nog één wedstrijd uitgeperst door het comité.  Na een heerlijke BBQ op vrijdagavond verscheen iedereen zaterdagochtend weer fris vol geode verwachtingen om 10 uur op Braassem. Er verscheen eerst uitstel voor een uur en daarn avoor onbepaalde tijd. Gelukkig kon er in het begin van de middag worden gestart. Helaas bepaalde de windshifts voor een groot gedeelte de uitslagen van de wedstrijden. De eerlijkheid gebied dat de beste wedstrijdzeilers in onze klasse gewoon vooraan zeilden.

Na de laatste wedstrijd werd er met een drukbezocht lustrumdiner aandacht gegeven aan het 50 jarig bestaan van onze VAKO.

 

 

Kampioenschap start met uitstel

Donderdag werd er druk gemeten. Hierbij was de meeste drukte te constateren bij het meten van de spinakers. Er werden spinakers aangetroffen tussen de frieten in de keuken en hermetingen gedaan met wonderlijke resultaten.

IMG 3205

Leuk om te melden is dat er door de Braassem gebruik wordt gemaakt van het programma Sailing Today waardoor er heel snel resultaten beschikbaar zijn. De app is te downloaden in de appstore of google playstore.

 IMG 3204

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 de Foto's

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)