Voorstellen van de TAC

Traditioneel organiseert een nationale klassenorganisatie eens in de vier jaar een technische vergadering waar de meetbriefhouders over voorstellen die vanuit de technische commissie van die klasse of vanuit de leden zijn voortgekomen kunnen stemmen.

De Valkenklasse was in 2016 weer aan de beurt, maar na rijp beraad hebben wij toen besloten een jaar te wachten in de hoop dat het Verbond dan klaar zou zijn met de digitalisering van de bestaande tekeningen, Die zouden dan op de technische vergadering ook gepresenteerd kunnen worden.

Helaas zijn wij nu nog steeds niet veel verder dan een jaar geleden. Ondertussen heeft de TAC wel een aantal voorstellen geproduceerd die hieronder ook gepresenteerd en kort besproken worden. De bedoeling is dat deze voorstellen ook op een komende technische vergadering van zaterdag 18 maart a.s. behandeld worden en in stemming worden gebracht.

De voorstellen staan ook op het forum van de website en kunnen daar besproken worden. Ga naar het tabblad Boot op de website, scroll naar Valkforum en klik dit aan, dan komen de verschillende voorstellen in beeld.

Tot 20 februari kunnen leden ook zelf voorstellen voor de technische vergadering via het Forum indienen.

Het laatste voorstel betreffende het roer is op dit moment nog niet nader gedefinieerd, wij wachten hier nog op het Verbond.

Het Verbond verzorgt de uitnodiging voor de technische vergadering.

Namens de TAC

Fred Schaaf

Lees het complete document hier!

De officiele agenda met bijbehorende voorstellen: Agenda-TVE-Valk-2017.pdf

Aanvullende tekst van de TAC: TV.pdf

 

Comments (2)

 • Leo Hart

  Leo Hart

  30 januari 2017 at 23:28 | #

  hoi Fred, ik zit me via tabblad, valkforum etc. wat suf te klikken om de wijzigingen door te lezen. Is er een algeheel overzicht in PDF vorm of zo van? Of komt dat gewoon nog keurig?
  groetjes, Leo

  reply

 • Esther Sijbranda

  Esther Sijbranda

  02 februari 2017 at 21:25 | #

  Beste Leo, het complete document is geupload op deze pagina. groeten, Esther

  reply

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)