Vrijbuiterweekend 1 & 2 juli

Vrijbuiterweekend 1 & 2 juli

 

GWV De Vrijbuiter maakt zich momenteel met 80 vrijwilligers op voor het 55e Vrijbuiterweekend! Het op één na grootste plassenevenement op de binnenwateren voor de eenheidsklassen vindt plaats op:

1 en 2 juli

DE INSCHRIJVING IS GEOPEND!

De verwachting is dat we deze speciale editie weer voor 350 deelnemende boten met 550 zeilers in 15 eenheidsklassen klaar mogen staan. Er zullen 4 wedstrijden worden geprogrammeerd verdeeld over het weekend. Na de wedstrijden op zaterdag is er een gezellige zeilersborrel, live muziek en een heerlijke maaltijd. 

Kortom, een allesomvattend en gezellig zeilweekend dat u niet mag missen!

We verheugen ons weer op uw komst!

De wedstrijdcommissie

 

Deelnemers per 23-06:

1.   223 Hans van Eijk Freek Hans  
2.   461 Frans van Dommele Nana van Dommele  
3.   658 Titus Bruggink Danny van Rij  
4.   806 Bert Welkers Hans Kreisel  

Gerelateerde artikelen

Comments (3)

 • Wouter Molenaar

  Wouter Molenaar

  13 juni 2016 at 17:32 | #

  Ten aanzien wedstrijden op Loosdrecht was het handig geweest als de wedstrijdcommisaris of de K.O. zich duidelijk had uitgesproken voor het Holland Weekend. Dit evenement is speciaal door de KWVL in het leven geroepen voor bv valk, vrijheid, pampus etc. Ik heb vorige week naar de wedstrijden gekeken en het was dit jaar een fantastisch weekend. Het Vrijbuiter Weekend staat bekend als een heel druk weekend met verkeersregelaars, vol startschema etc. Ik heb daar trouwens de laatste 10 jaar geen valken gezien. Wel jammer.

  reply

 • Eric Bos

  Eric Bos

  16 juni 2016 at 10:59 | #

  Hedenochtend Wouter gebeld en uitleg gegeven, als voormalig CW was het mijn voorstel en is in overleg met het bestuur medio december 15 / januari 16 het wedstrijdschema gemaakt. Met de NK sprint en de andere Jaarprijzen is het Holland Weekend in het gedrang gekomen. Daarnaast is de Valkenklasse de afgelopen 3 jaar op het Holland weekend geweest. in 2015 als Jaarprijs. alle jaren weinig tot zeer weinig deelnemers. Het Vrijbuiter weekend heeft ook op de kalender gestaan en toen waren er 7 Valken van de partij, e.e.a. komt mede door de onbekendheid van de huidige wedstrijdvloot met Loosdrecht.
  De keuze voor de Vrijbuiter is gemaakt mede op basis van het voortreffelijk georganiseerde NK 2015!
  Laat u dus niet afschrikken door drukte, de organisatie staat als een huis en wij als sportieve zeilers kunnen wel tegen een stootje.
  Wouter doet zelf ook mee met het Vrijbuiter Weekend maar dan helaas niet in een Valk.
  Ik zie u allen graag op het Weekend.

  reply

 • Wouter Molenaar

  Wouter Molenaar

  16 juni 2016 at 22:05 | #

  Klopt inderdaad. ik was me van het verleden niet bewust. Ik stond dat weekend aan de kant bij HWH en het leek me een gemiste kans. Kwam ook omdat ik wat starts gezien heb en het fantastisch zeilweer was. De Vrijbuiter = OK en het klopt, ik doe daar al ruim 30 jaar aan mee.

  reply

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)