Herfstsprint Kralingen afgelast

DSC04752 j 
 
Watersportvereniging "Rotterdam" [WSVR] heeft besloten om de Herfstsprintwedstrijden af te gelasten in verband met een te gering aantal deelnemers en daarnaast een te slechte weersvoorspelling. Volgend jaar zien we jullie graag bij de Gouwe Ouwe en de Nationale Sprintkampioenschappen.
John Wolters
 

Comments (2)

 • Hugo Maarleveld

  Hugo Maarleveld

  31 oktober 2019 at 10:23 | #

  Misschien goed om man en paard te noemen. Het weer is een ding, maar 'bottom line' gaat het om inschrijversaantallen. Als er enkele dagen voor het evenement vijf bootjes op de lijst staan, is er geen basis voor een wedstrijd. Dit seizoen, maar ook eerder al, een steeds vaker terugkerend fenomeen. De vraag is: "Kunnen we daar gezamenlijk iets aan doen?" of misschien beter gesteld: "Willen we er nog wel iets aan doen?"
  Valk 76

  reply

 • Hugo Maarleveld

  Hugo Maarleveld

  01 november 2019 at 13:50 | #

  Heel juist om "...in verband met een te gering aantal deelnemers..." toe te voegen aan de reden van afgelasting! Wie dit leest en begaan is met de apathie en het opportunisme onder potentiele inschrijvers van zeilwedstrijden nodig ik vanmiddag van harte uit een biertje te drinken bij de WSVR. Bij aanwezigheid van Team Bakker&Bakker wordt ook de Ed Hoppe LA prijs uitgereikt. Aanvang 1 november 17:30 uur

  reply

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)