2010 Uitgevers

5.0/5 rating (2 votes)

Daarnaast ontwikkelt 2010 Uitgevers ook producten voor de sector sport, bewegen en gezondheid.

Informatie verschijnt zowel in print als online en heeft als kenmerk dat zij onmisbaar is voor studie of beroep. Print en online worden ingezet als complementaire media. De ontwikkeling van nieuwe uitgeefproducten vindt plaats in nauwe samenwerking met auteurs en marktpartijen.

Wij bieden zowel auteurs als opleidings- en onderzoeksinstituten graag een platform waar kennis kan worden overgedragen, uitgewisseld en getoetst. Onze kernwaarden zijn kwaliteit en flexibiliteit, gekoppeld aan een informele en tegelijk professionele werkwijze.

2010 Uitgevers is opgericht door Hugo Maarleveld. Samen met oud Elsevier Gezondheidszorg collega’s Hannie Ooms en Ria Pardoel wordt gewerkt aan het opzetten van nieuwe portfolio’s op het gebied van Sport, bewegen en gezondheid en Gezondheidszorg. Als eerste product van 2010 Uitgevers verschijnt per 20 oktober het Handboek Dieetbehandelingsrichtlijnen online. Deze voor dietisten onmisbare uitgave verscheen sinds 1997 bij Uitgeverij De Tijdstroom, later Elsevier Gezondheidszorg en werd in april van dit jaar door 2010 Uitgevers overgenomen. De printuitgave van het Handboek Dieetbehandelingsrichtlijnen blijft ook bij 2010 Uitgevers verkrijgbaar.

2010 Uitgevers staat voor de uitdaging de komende jaren nieuwe mogelijkheden te realiseren op uitgeefgebied. Dat betekent invulling geven aan een ‘multi channel strategie’ met ‘crossmediale middelen’. In de loop van 2011 moet blijken hoe deze ambities worden ingevuld.

Adres

  • Straat: L. Blok-Woutstraat 32
  • Postcode: 3066 GK
  • Plaats: Rotterdam
  • Provincie: Zuid Holland

Contact

  • Telefoon: 010-251 9188
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Inlog (2)