Wedstrijdzeilen in ons Talentenjacht

P8039700   versie 2 crop 340HEB JE ZIN OM EEN SEIZOEN VALK TE ZEILEN IN EEN TOPSCHIP?

VOOR 2021 ZOEKEN WE TALENTEN!

Ben je een fervente zeiler en wil je wedstrijdzeilen op hoog niveau? Dan is het Talentenjacht van de Valkenklasse je kans!

Valk 791, is een goed uitgerust schip dat zich met de top van de klasse kan meten. Het talententeam kan een seizoen lang wedstrijdzeilen met Valk 791. 

Je komt in aanmerking voor het Talentenjacht als:

  • je ervaring hebt met wedstrijdzeilen
  • je zelf geen mogelijkheid hebt om in Valk te gaan varen;
  • je bereid bent als team een eigen bijdrage van €500,- te betalen, die je retour ontvangt bij aanschaf van een eigen Valk binnen 2 jaar na het Talentenseizoen.

Natuurlijk verwachten wij ook dat je je ervaringen met anderen deelt! Lees hier de ervaringen van onze 2018 talenten Erik van Berkel en Auke Schaap, 2017 Talenten Einte Kamstra en Friso Poiesz,  2016-talenten Cindy en Marieke en van de 2015-talenten Hugo en Rienk. Twee recente talententeams zijn zeer succesvol in de klasse (winnaar Jaarprijs 2015 en winnaar Sneekweek B 2014). Lees ook het verhaal over het concept van het Talentenjacht op pagina 110-117 in het Jubileumboek 75 jaar Valk.

De Valkenklasse organiseert hiernaast enkele malen per jaar een bemanningendag voor aankomende wedstrijdzeilers, ook een perfecte manier om de Valk echt te ervaren.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leave a comment

Please login to leave a comment.

Inlog (2)