NIEUW LID

WELKOM, WAT LEUK DAT JE LID WILT WORDEN VAN DE VALKENKLASSE!

Lid zijn van de Valkenklasse heeft verschillende voordelen. Je ontvangt periodiek de V@LK, de email-nieuwsbrief met updates over wat er allemaal speelt. Je ontvangt periodiek per post het ValkenNieuws, het magazine met wetenswaardigheden over de Valk en Valkenklasse. Je kunt de Algemene Ledenvergadering bezoeken die ieder voorjaar wordt uitgeschreven. En je kunt gratis adverteren op de website bij aan- of verkoop van boot en onderdelen.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en kan alleen worden beëindigd door schriftelijke opzegging aan de secretaris van de Valkenklasse. De contributie van de Valkenklasse bedraagt € 30.-- per jaar bij machtiging voor automatisch incasso (de contributie is normaal € 35 --).

Het verlengen -en of aanvragen van een meetbrief wordt door het Watersportverbond verzorgd. Bij het watersportverbond kun je ook de tekeningen van de Valk opvragen.

Je bent nu nog enkele stappen van het lidmaatschap of het aanmaken van een account. Lees de korte instructie hieronder voordat je start met het registratie proces.

Nieuwe leden laten het veld lidnummer open. Na registratie voegt de Valkenklasse secretaris je lidnummer aan je account toe. Hiervan ontvang je – als kandidaat lid- binnen korte tijd via email een bevestiging van de secretaris. Daarmee dien je het e-mail adres te bevestigen. Je account is dan actief. Je kunt op je account je persoonlijke gegevens bijwerken. Deze gegevens zijn de basis van de ledenadministratie van de Valken Klasse organisatie.

Start nu met de registratie en meld je aan als lid en maak je eigen lidmaatschap account aan.

REGISTRATIE BESTAAND LID

Voor bestaande leden is er een actie: ieder tiende lid die zich registreert krijgt een LEUKE GADGET van de penningmeester

Bestaande leden hebben al een lidnummer (dit staat op de omslag van het Valkennieuws). Hou dit nummer bij de hand bij het aanmaken van je account om de registratie in één keer te voltooien. Via de mail ontvang je een bevestigingsmail met een link waarmee je het e-mail adres moet bevestigen. Je account is dan actief. Je kunt op je account je persoonlijke gegevens bijwerken. Deze gegevens zijn de basis van de ledenadministratie van de Valken Klasse organisatie.

Start nu met de registratie en maak je eigen lidmaatschap account aan.

 


Inlog (2)